Annie get your gun
Annie get your gun

Etter suksess med «Jesus Christ Superstar», «RENT» og «EVITA», blir Lørenskog hus neste store musikalsatsing den velkjente «ANNIE». Vi inviterer musikk- dans- og teaterinteresserte barn til audition på Lørenskog hus søndag 4. mars kl. 17.00. De som går videre til andre trinn i utvelgelsen vil også bli kalt inn mandag 5. mars kl. 17.00.

Til denne produksjon søker vi etter syv jenter, og deriblant den gjeve hovedrollen som ANNIE. Jentene vi søker etter skal kunne se ut som om de er i alderen 6-14 år, og de må kunne norsk. Utover det spiller ikke utseende, virkelig alder eller nasjonalitet noen rolle.

Deltakere vil få i oppgave å forberede en liten sang og en kort tekst som skal leses opp. I tillegg skal det fremføres noen dansetrinn, som man ikke trenger å forberede på forhånd.

Påmelding

PÅMELDINGEN ER NÅ STENGT.

Håper vi sees på Lørenskog hus ved en senere anledning!

Praktisk info

Medvirkning i ANNIE koster ikke noe, men det betales ikke heller ut noen lønn.

Noen få øvelser i uken vil starte allerede mandag 13. august, og øvingsperioden sammen med resten av ensemblet starter mandag 10. september. I denne andre periode vil øvelser arrangeres to kvelder i uken, og noen ettermiddager etter skoletid. Det er viktig at de barn som blir med er tilgjengelige for øvelser på dagtid i høstferien. Siste to ukene før premieren kan det bli øvelser nesten hver kveld. Premieren er 18. oktober, det skal spilles totalt 13 forestillinger og den siste forestillingen blir søndag 4. november.

Det er ikke enda avgjort om alle barn kommer å medvirke i alle forestillinger. Det kan være at det velges ut flere barn enn syv, for å kunne alternere noen roller.

Handling

Annie er en amerikansk familiemusikal som hadde premiere i 1976. Annie bor på barnehjem, drevet av Miss Hannigan. Hverdagen er ikke enkel for Annie og de andre jentene på barnehjemmet, men en dag blir Annie invitert hjem til millionæren Oliver Warbucks. Her opplever hun for første gang i sitt liv å bli tatt godt vare på, og Warbucks lover Annie at han skal prøve å finne ut hvor foreldrene hennes er. Dette gir rom for både svindelforsøk og romantikk, men heldigvis ender alt godt for Annie!

Klipp fra musikalen og filmen om Annie kan du se her:

https://www.youtube.com/watch?v=lbjfOZiWVbA
https://www.youtube.com/watch?v=-0bOH8ABpco