BLÅTONER - EN JULEKONSERT

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 370

Kjøp billett FREDAG 15. DESEMBER KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Trioen velger blant sine personlige favoritter, samt felles nummere hvor stemmene og harmoniene møtes. Publikum inviteres til en konsert hvor sjangerne blandes og formidlingen står i fokus.
Altså en folkelig julekonsert som passer alle!

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysentolkninger, soul på Toten dialekt, representert Norge i den internasjonale MGP finalen, Samt Sommerslagere på Gjøvik Gård og for ikke å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava tar over for Nora Jabri i år og vi kjenner henne alle som singer/songwriter og pianist. Hun har gitt ut 3 soloalbum, hvor hun fikk Spelleman i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, b.l.a Sivert Høyem.

Lewi Bergerud har i mange år vært bassist og sanger i Seven Days and a Miracle/ Expect. Lewi jobber nå mye i Tyskland med solokarriere og er også en del av bandet Lewis and gentleband. Lewi er hvert år å se i Urbane Totninger på Kapp, hvor han tradisjon tro, trår til med imponerende sang og spilleferdigheter.