BLI EN VINKJENNER MED JEAN-YVES LINGNER

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 500

Kjøp billett ONSDAG 11. MARS KL. 19.30

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

«Bli en vinkjenner»

Hvis du er en oenofil (glad i vin), lurer du sannsynligvis på hva som hindrer deg i å bli en ekte vinkjenner. Heldigvis trenger du ikke være vinprodusent eller ha en vinkjeller for å sette pris på god vin. På dette kurset kommer du til å lære deg å bli en vinkjenner.

Vi kommer til å gå gjennom smaksteknikker som brukes av spesialister, hvordan man setter ord på vinopplevelser og ikke minst det å lære seg å bygge referanser. FOR EKSEMPEL- HVA SKILLER EN CABERNET SAUVIGNON FRA EN MERLOT? Dermed får du muligheten under denne vinreisen til å smake forskjellige druer, produksjonsmetoder og typevin.

Jean-Yves Lingner
Jean-Yves er en av de fremste vinekspertene i Norge og en av de få med en mastergrad i ønologi fra universitet i Burgund som gir rett til ønolog tittelen (vinlærer). Jean-Yves har jobbet over 20 år i vin verdenen. I dag er Jean-Yves Vin direktør i Robert Prizelius gruppen og underviser på NSU (Norsk Sommelier utdannelse) siden 2008 og utdanner fremtidens vinkelnere og diverse aktører i og fra vinbransjen.