GREASE - LØRENSKOG MUSIKALTEATER.

LØKENÅSEN SKOLE
Voksne: 200/ 150 Barn og ungdom opp til 18 år

SPILLES FRA 27. TIL 30. AUGUST

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Opplev en av historiens største feelgood-musikaler som UTE-TEATER på Løkenåsen skole, Lørenskog i august 2020!  

Etter fjorårets publikumssuksess Trollmannen fra Oz, presenterer Lørenskog musikalteater GREASE ute i sine naturlige omgivelser på en ekte ungdomsskole! 

Vi befinner oss i USA mot slutten av 50 tallet. Danny er lederen av den tøffe guttegjengen T-birds, der gutta drømmer om heftige biler og er mest opptatt av å virke så kuuule som mulig. Guttenes motpart, jentegjengen Pink Ladies, fokuserer heller på kjekke gutter og skoledanser.  I løpet av sommerferien har Danny blitt stormende forelsket i Sandy, en jente som er veldig ulik de han vanligvis omgås.

Å komme fra to ulike bakgrunner skaper utfordringer for paret som vil være sammen, men ikke vet hvordan de passer inn i hverandres liv. Kan de å overleve tenåringslivets prøvelser og finne tilbake til hverandre?

Løkenåsen Ungdomsskole forvandles til en tid da bilene var tøffere, puddelskjørtene var større og rock&roll var størst!

Ta på deg skinnjakka, finn frem 50-tallsskjørtet, stikk kammen i lomma og opplev uteforestillingen GREASE på Løkenåsen skole!

Kjøp Billetter her:

TOR.27.AUG
FRE.28.AUG
Lørenskog Musikalteater presenter: GREASE 28.08 kl 18.00
28.08.2020 18:00 @ Løkenåsen skole
 
LØR.29.AUG
Lørenskog Musikalteater presenter: GREASE 29.08 kl 14.00
29.08.2020 14:00 @ Løkenåsen skole
 
LØR.29.AUG
Lørenskog Musikalteater presenter: GREASE 29.08 kl 18.00
29.08.2020 18:00 @ Løkenåsen skole
 
SØN.30.AUG
Lørenskog Musikalteater presenter: GREASE 30.08 kl 13.00
30.08.2020 13:00 @ Løkenåsen skole
 
SØN.30.AUG

Restriksjoner

Lørenskog Musikalteater er ansvarlig for godt smittevern før, under og etter forestilling. På grunn av dagens situasjon vil publikum måtte forholde seg til følgende:

1.Billettbestilling til to eller flere:
Når du bestiller billetter samlet vil de du bestiller til bli sittende rundt samme bord, og nærmere enn 1 meter. I henhold til regjeringens retningslinjer for smittevern kan du kun bestille samlet til personer som er i samme husstand. Det vil være 1 meters avstand til andre publikummere.

2. Enkeltbillett:
Bestiller du enkelt billett vil du bli sittende på en enkel stol med minimum 1 meter avstand til andre i publikum.

Den som bestiller må oppgi e-postadresse og telefonnummer. Ved bestilling samtykker du til at ved en eventuell smittesporing er bestiller ansvarlig for å sikre at LMT mottar kontaktinformasjon til de du har delt bord med.

Det vil benyttes ulike innganger ved innslipp til forestilling. Ved stort billettsalg forbeholder vi oss retten til å ha ulike innslippstider for ulike grupper av publikum. Informasjon om hvilken inngang som skal benyttes og ev. annen praktisk informasjon vil bli sendt per mail til den oppgitte e-postadressen dagen før forestilling.

Grunnet smittevern et ett program per bestilling inkludert i prisen, og vil ligge på plassene/bordene ved ankomst.

Ansvarsfraskrivelse

Alle kjøp endelige, og billetter kan ikke byttes. Dersom forestillingen avlyses på grunn av værforhold eller endring i korona-restriksjoner, refunderes alle billetter.