LUNSJKULTUR 60+ - GUTTA FRA BJELLEKLANG

LØRENSKOG HUS, VASSHJULET
Kr. 190

Kjøp billett TIRSDAG 10. MARS KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Gutta fra Bjelleklang er ingen ringere enn Frank og Robert fra Bjelleklang (som tør være kjent for de fleste). Bjelleklang har gitt ut 10 album, som har solgt svært godt i Norge. Blant hitene som disse herrene har brakt ut til det norske folk, kan nevnes Hyttetur, Mercedes Benz, Gummihatt, Meisemelodi og Gud, hvor du er deilig.

Gutta fra Bjelleklang er:

Frank Øren – vokal samt rytmeinstrumenter. Frank danser gjerne med store potteplanter hvis ikke annet er å oppdrive.

Robert Skrolsvik – vokal samt alle former for strengeinstrumenter. Kan til og med tangenter hvis det skulle være nødvendig.

Frank og Robert har nå slått seg på stortromma og dannet en duo i tillegg til alle de andre tingene de holder på med. Tanken med konseptet Gutta fra Bjelleklang, er å skape god stemning med kjente og kjære låter. Repertoaret vil i hovedsak være kjente norske og skandinaviske sanger som publikum kjenner fra tidligere. Det kan meget vel være at en eller kanskje til og med flere av slagerne fra Bjelleklang er blant låtene som allsynges. ”Hvis du ikke kjenner låta fra før, så lærer du den nå” – er en setning Herr Robert Skrolsvik ofte benytter, og han har så rett så rett! Allsangfaktoren vil være høy og sceneshowet vil ha en nøktern men stilren utforming. Herrene i Gutta fra Bjelleklang er for øvrig lettstelte og greie å ha med og gjøre. Server dem Bamsemums + litt god mat, og de smiler hele veien og tilbake.