LUNSJKULTUR 60+ - NARUM

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 190

Kjøp billett TIRSDAG 29. SEPTEMBER KL. 12.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Narum har etablert seg som et av de vesentlige bandene innen norsk visetradisjon, under en tydelig påvirkning av amerikansk rootsmusikk. 

Etter fire album og flere turnéer i løpet av 2009-2014 roet roots/visepoptrioen Narum det ned noen år før de i 2018 tok turen tilbake i studio igjen og spilte inn singelen «Spåra våres» som raskt ble radiomat.  Ny plate er på gang og høsten 2019 var de ute på en lengre turne med smakebiter fra denne. Til publikum sin store glede.

Jon Anders, Benedikte og Lars Christian synes det er godt å være i gang igjen og setter pris på de forskjellige fasene av det å være et band: Skape ny musikk i studio. Ut på veien og presentere låtene for publikum. I konsertformatet blir låtene nærmest ”gjenfødt” og tar nye veier. De som i sin tid lånte øre til låter som ”Je veit et stelle”, ”Samma hen du fær” eller ”En million mil”, vil nikke gjenkjennende til det som kommer ut av studioet på Eina, men samtidig høre at bandet også setter pris på å utvikle seg. 

Narum har for lengst etablert seg i den norske musikksfæren med Spellemannspris, kritikerroste utgivelser og konserter, kultur- og språkpriser. Bandet har vært radiofavoritter med hittil åtte låter listet nasjonalt på NRK P1. 

Spellemannsprisen: Narum fikk Spellemannprisen i 2010 i kategorien viser for sitt album “Ælt som var søkk borte”, året før var de også nominert på debutalbumet «Samma hen du fær». I mars 2013 ble de tildelt dialektprisen av Austmannalaget.

Narum består av:
Lars Christian Narum er best kjent som traktør av tangenter i Hellbillies siden 2001. Han har skrevet både tekstene og melodiene på platene. Lars Christian spiller piano og Hammond B3-orgel, og har en fortid i Nickels & Dimes. Han har spilt i band siden han var sju år gammel.
Jon Anders Narum spiller gitar, og har produsert alle fire platene, som er spilt inn i hans eget studio på Toten. Jon Anders har vært profesjonell musiker og produsent i mange år, og har bl.a. spilt sammen med Espen Lind. Også Jon Anders spilte i band samtidig som han begynte på barneskolen.
Benedikte Narum Jenssen er vokalist, og hun debuterte som sanger på radio som treåring. Hun er også medlem av trioen «Songs From The Sea». Hun har i mange år satt sitt preg på det lokale musikk- og teaterlivet på Toten.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger 65 billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.