SILENT AMBITION - HANNA BØRSETH RØNNINGEN

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 270

Kjøp billett TORSDAG 28. OKTOBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Silent Ambition

Hanna Børseth Rønningen fremfører eventyrlig drømmepop med mørke undertoner. Skuespiller og lørenskoging Hanna Børseth Rønningen er for mange kjent etter sine roller i “Fruen på Losby”, “The Last Five Years”, og solokonsertene “Edith Piaf” og “Fransk Aften”. Nå holder hun sin første helaftens konsert med eget materiale! Torsdag 25. mars står hun klar på hjemmebane i Storstua med musikere og et knippe egne låter.

Rønningen lager musikk hun beskriver som eventyrlig drømmepop - stemningsfulle poplåter med elementer fra elektronika og jazz.

Publikum inviteres til en musikalsk reise hvor vakre melodier og svevende lydlandskaper smeltes sammen med drivende rytmer og mørke, tvetydige tekster i engelsk språkdrakt. I tekstene utforsker Rønningen et menneskes indre kamp for å finne seg selv i en forvirrende verden. Gjennom poetiske bilder og såre betraktninger reflekterer hun over det å være til på godt og vondt. Og med humoristiske skråblikk og varme skaper hun rom for kjærligheten og håpet som kan vise veien hjem.

Med seg på scenen har Rønningen to velrennomerte musikere; Georg Buljo (musikalsk ansvarlig, gitarer, elektronikk, perkusjon) og Christian Svensson (trommer).

Kristoffer Engen står for lysdesign.
Kostymedesign er ved Line Jeanette Antonsen.

Om Hanna:
Hanna Børseth Rønningen er født og oppvokst på Lørenskog. I 2004 ble hun ferdig utdannet skuespiller ved Statens Teaterhøgskole, og har siden jobbet ved en rekke teatre i Norge. Nå jobber hun frilans som skuespiller, sanger og lydbokinnleser med base i Oslo. Konserten er støttet av Lørenskog kommune.

Foto: Johannes Granseth

Praktisk info rundt forestillinger:

Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing eller vår kommunkasjon med publikum. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer bør holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene