FLYTTES TIL 2022 - MARION RAVN - ‘MELLOM DISSE 4 VEGGER’ AKUSTISK TURNÉ

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 325

Kjøp billett FREDAG 4. MARS KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Konserten med Marion Ravn er utsatt til fredag 6. mai. Kjøpte billetter vil gjelde også da. Ønsker du en refusjon, så send en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og dette vil igangsettes.

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn og  kanskje mer i 2020 enn noen gang tidligere. Savnet etter å få opptre og formidle musikken til publikum er ekstra stort nå, og det er en ekstatisk artist om forteller at hun i 2021 reiser ut på en akustisk turné sammen med sin faste musiker-makker Jan Ole Kristensen.

Det tok litt tid før Marion ble trygg på å skrive på norsk, men Marion ble til slutt trygg på at det var ett riktig valg. Da hun slapp første låt, «Tyv», var det liten tvil om at kritikerne var enige i valget. Dagbladets anmelder skrev blant annet Dette var ett kreativt valg hun burde tatt for lenge siden, og mente Ravn føltes autentisk og særegen. Andre singlene «Fritt fall» ble av VGs anmelder kalt «Et magesugende popmirakel» og trillet terningkast frem.