BORTENFOR STJERNENE - BARNETEATER

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 225/125 (voksen/barn)

Kjøp billett ONSDAG 3. MARS KL. 18.00

Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

Tre venner bygger et romskip og reiser ut i verdensrommet. Ut på et eventyr som er både spennende, morsomt og skummelt. Kanskje må de kjempe mot ukjente vesener i fjerne galakser, og ganske sikkert vil vennskapet deres settes på prøve. 

En historie om å rømme, kanskje dra hjem igjen, og om hvor slutten på universet egentlig er. «Bortenfor stjernene» er en skranglete og poetisk science-fiction forestilling for de minste 

Skuespillerne Oda Djuplasti, William Greni Arnø og Camilla Klaudiussen spiller i forestillingen og det Brageteatrets teatersjef, Nils Petter Mørland, som står for regi og manus.  

Med Camilla Klaudiussen, Oda Djuplasti og William Greni Arnø 
Regi og manus: Nils Petter Mørland 
Scenografi: Monica Valsø 
Lys: Ingeborg Olerud 
Komponist: Nils Petter Mørland 
Plakatfoto: Anne Valeur 

Best fra 5 år 

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.