NEXT TO NORMAL - MUSIKAL

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Ordinær 415/Gruppe 335 (min.10 pers.)

Kjøp billett FREDAG 3. SEPTEMBER KL. 19.00
Kjøp billett LØRDAG 4. SEPTEMBER KL. 19.00
Kjøp billett FREDAG 10. SEPTEMBER KL. 19.00
Kjøp billett LØRDAG 11. SEPTEMBER KL. 19.00
Kjøp billett FREDAG 17. SEPTEMBER KL. 19.00
Kjøp billett LØRDAG 18. SEPTEMBER KL. 19.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

NEXT TO NORMAL er en sterk og følelsesladet musikal, som handler om en tilsynelatende vellykket og travel kjernefamilie som kommer i ubalanse. Etter noen måneder med voldsomme opp- og nedturer, blir ingenting som før. I hovedrollene ser vi Solveig Andsnes, kjent fra EVITA på Lørenskog hus, og Hans Marius Hoff Mittet, fra Les Miserables på Folketeateret og Så som i himmelen på Oslo Nye Teater. Øvrige roller spilles av Lars Henrik Aarnes, Monica Dybwad, Thomas Ottersen og Morten K. Remberg.

Etter suksesser som «Jesus Christ Superstar» og «Annie», slår Lørenskog hus til med en egenprodusert musikal med seks skuespillere og seks musikere på scenen. NEXT TO NORMAL hadde premiere på Broadway i 2009, og vant tre Tony Awards og Pulitzerprisen. I Norge ble den spilt på Det Norske Teatret i 2010 og 2011.

Diana: Solveig Andsnes
Daniel: 
Hans Marius Hoff Mittet
Gabriel: Lars Henrik Aarnes
Natalie: Monica Dybwad
Henrik: Thomas Ottersen
Psykiateren:
 Morten K. Remberg

Regi: Ola Beskow
Scenografi og kostyme: Christina Lovery
Kapellmester: Peder Varkøy
Oversetter/Dramaturg: Aleksander Engevik

Fiolin: Emilie Heldal Lidsheim
Bass: Håkon Eivind Larsen
Cello: Kaja Fjellberg Pettersen
Trommer: Kristofer Mathias Staxrud
Gitar: Magnus Rydland
Piano: Peder Varkøy

Inspisient: Linda Marie Magnussen
Foto: Erika Hebbert
Lydteknikk: Amund Tømmerbakke
Lyd:
 Anders S. Oliver
Lys: Jonny Grødahl
Video: Simon Valentine

Forestillingen anbefales ikke for barn under 10 år

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte. Hvis høsten bringer med seg lettelser som kan påvirke billettsalget, så vil antall billetter som ligger ute til salg kunne økes i takt med lettelsene.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.