KUNSTSALEN LIVE: PAPER CROWN

LØRENSKOG HUS, KUNSTSALEN
Kr. 250

Kjøp billett FREDAG 15. OKTOBER KL. 20.00

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt popunivers. 

Sammen lager de tidløse låter med solid snekra melodier og hjertet utapå skjorta; nordisk pop som nikker både i retning av soul og americana. I februar slapp de albumet Dreamers som Hamar Arbeiderblad beskriver som en "kruttsterk debutskive" og Musikkavisen Puls er "totalt forelsket" i. Ørnulv har spilt med og skrevet låter for noen av landets største artister (Haddy Njie, Christel Alsos, Erik Faber) og driver verdens triveligste studio hjemme i hagen, mens Johanne har vokst opp på teater, lager skogsfestival og synger i progorkesteret MEER. Paper Crown kombinerer sjelfull, egenarta vokal med grundig melodisk håndverk i et detaljrikt lydbilde. Dette er tilgjengelig, men nyansert musikk, i et gjennomarbeidet, personlig uttrykk med rom for både knirkete melankoli og utadvendt feelgood. Paper Crown opptrer både som duo og i bandformat med pianist Andreas Ulvo, bassist Ellen Andrea Wang og trommeslager Børre Flyen. Siden lanseringen i fjor sommer har Paper Crown sluppet flere singler som har fått radiolistinger og fått strålende tilbakemeldinger fra publikum på sine konserter. Sommeren og høsten 2021 drar de på akustisk og intim duoturné rundt om i Norge.

LINKER:

Lytt til Paper Crown: Spotify / Apple Music

Se Paper Crown live: YouTube 

Praktisk info rundt forestillinger:

Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing eller vår kommunkasjon med publikum. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Vi tar forbehold om endringer i gjeldende restriksjoner og ber publikum være vennlige og følge med på den infoen som vi legger ut og skilter med på huset.

Smittevernregler:

Syke personer bør holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene