JON HAALAND STORBAND - JAZZ, SWING OG SVISKER

LØRENSKOG HUS, STORSTUA
Kr. 225

Kjøp billett LØRDAG 8. JANUAR KL. 14.30

Kjøpte billetter refunderes ved avlysning pga Korona.

 

Med dette orkesteret er du garantert å høre kortreist og fersk musikk tilrettelagt for jazz i stort format.

Jon Haaland er urlørenskauing og debuterte musikalsk som fireåring på Bøndernes Hus da han med sped røst framførte «Kua mi jeg takker deg» under en juletrefest før nissen kom. Etter et vellykket stemmeskifte sang Jon seg rett inn blant bassene i St. Laurentsius-koret. Mange år seinere ble han med i Bjelleklang helt fra starten - og gruppas suksessrike ferd utover på 1990-tallet.

Musikk generelt, og jazz spesielt har vært Jons store interesse. Tidlig på 1970-tallet satt han med en bunke noter, komposisjoner og arrangementer han hadde skrevet selv, men han hadde ingen til å spille dem. Da startet han like godt et eget storband, og slik har det fortsatt med ujevne mellomrom.

Orkesteret er et prosjektband som sammenkalles når bandlederen finner tid og nye musikalske ideer, og det har han gjort nå!

I denne utgaven av bandet får du blant annet du høre nye komposisjoner og arrangementer som Jon jobbet med under koronapausen hjemme på Kurland. Det vil bli servert kortreist jazz, fjøsblues, smørbrødswing og musikalske svisker i en og samme jazzkompott!  

Arrangementet er støttet av Lørenskog kommune - Kultur.