Gratis!

Tirsdag 22. oktober
Kl. 19.30

Sted: Veiviseren Kafé

Om æresrelatert vold: Terje Bjøranger – Den ingen ser

Praktisk info

Veiviseren er hjertet i Lørenskog hus og befinner seg rett innenfor hovedinngangen i første etasje.
Her finnes også informasjonspunktet som blant annet selger billetter til forestillinger på huset og gir informasjon om aktiviteter på Lørenskog hus og andre steder i kommunen.

Om æresrelatert vold: Terje Bjøranger – Den ingen ser

Verden i Veiviseren Høsten 2024

Velkommen til skremmende innsikt! Terje Bjøranger bor i Lillestrøm og jobber som politiadvokat i Kripos. Han har skrevet flere bøker om æresrelatert vold. «Den ingen ser» har nettopp kommet ut og regnes som Bjørangers store gjennombrudd som krimforfatter. Thrilleren fikk terningkast 6 i VG, som blant annet skrev at det er den «mest relevante norske krimbøkene jeg har lest på svært lenge.» Vi håper å se folk i alle hjørner av Veiviseren denne kvelden!

Arrangementsserien «Verden i Veiviseren» bygger videre på de populære Kulturstuntene som Sissel Tveit og Frode Hellum tidligere har avholdt på Lørenskog hus. Gjennom interessante samtaler med aktuelle forfattere og innbyggere, settes søkelyset på mennesker fra ulike deler av verden. Disse arrangementene skaper en plattform for refleksjon og dialog, hvor ulike perspektiver møtes og felles forståelse styrkes, i vårt flerkulturelle lokalsamfunn.

Arrangementet er støttet av Kulturrådet og Akershus Fylkeskommune

Gavekort

Gavekort

Gi en opplevelse i gave

Kjøp gavekort her

Servering

Serveringssteder

Spis og drikk før forestilling

Les mer